Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2012 19:17 - Комисионен магазин от вкъщи
Автор: lvm Категория: Бизнес   
Прочетен: 1029 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.03.2012 18:28


Изобщо реалните идеи и начини, как да изкараш пари в различни области и направления, съществуват много. Трябва просто да се занимаваш с това. Както се казва, бизнес може да се прави даже на необитаем остров при наличието на два човека. 

Имайки предвид критериите на конкурса, че това е домашен бизнес и много хора нямат излишни парични средства и т.н., предлагам най-лесния начин - да се отвори комисионен магазин от вкъщи. За това трябва да имате свободна стая или помещение. 
 Как работи това. Първо пускате обява във вестниците, че коминионният магазин "Всичко за вас" (името е по ваше усмотрение) приема за реализация дрехи, апаратура, книги, различни предмети (тематиката изберете сами). Може също да се разхвърля реклама по пощенските кутии. 
Напечатайте стандартен договор: 
1. Година, месец, дата
2. Името на стоката.
3. Количество. 
4. Приета за реализация за срок _______. 
5. Входяща цена и т.н
 
 Цената трябва да е по-висока от реалната, за да се продава стоката. 
 
Доверие към вас ще има защото целият процес става от вкъщи. Между другото, вещи за реализация могат да се взимат от други търговци. Но за това трябва отделна стая или помещение, за да не се смесва всичко. Почти всички искат нещо да купят или продадат. В обратната посока по същия начин. 

Но важното е не в това. Всичко по-горе описано, така да се каже, е интериор за основния приход. Имайки предвид, че помещението ви не е гумени, а и парите никога не са достатъчно, създавайте база данни за своите клиенти. Къде работи, има ли кола, търси ли работа, иска ли да продаде или ремонтира апартамента си и т.н.  Също да попълняйте базата данни може от обявите във вестниците и по друг начин. Имайки тази информация, вие владеете реалното търсене и предлагане  в различни сфери на услугите. 
  


image



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 945472
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963