Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2014 22:31 - Обучение през Скайп
Автор: lvm Категория: Бизнес   
Прочетен: 952 Коментари: 0 Гласове:
0



На собствен опит се убедих, че обучението през Скайп е велика работа, но доминиращо е не средството за общуване а просвещаващия от другата страна. 
 
Струва ми се, че сега е най-благоприятното време за тези хора, които имат отлични знания (във всякаква област) и могат да преподадат тези знания. За съжаление, в мегаполисите има тенденция да се взимат големи и малки пари, срещу което се дават знания от много ниско качество. Сама се убедих в това няколко пъти. 

При това проблеми възникнаха още в първия етап на обучението: трябваше да се доплати (предварително не знаех за това) възникваха допълнителни разходи в хода на обучението, които не бих могла да си позволя, не могат да обучават, защото не са отговорни и не горят за работата си, понякога е невъзможно да се  получат знания през Скайп просто защото не е установена някаква програма.
За това обучението през скайп от дълбините на България може да стане реален източник за допълнителен доход за хора от периферията. Преподаватели (или просто хора със знания) много отговорно се отнасят към обучението, не закъсняват за назначеното време, придържат се към срокове и задължения, нямат за цел просто да получат пари, а именно да научат. 

През скайп може не само да се обучава, но и да се консултира. И не само частни лица, но и огранизации. Например преди  1-2 години в САЩ отвориха фирма, която консултира през интернет ветеринарни клиники за правилно поставяне на диагноза според рентгенова снимка ( от една страна, много тясна специализация, от друг - клиентите на тази фирма са множество ветеринарни клиники от цяла Америка и други страни) 

 

Статията е взета от www.ideiky.eu






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 945851
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963