Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2014 14:17 - Как да печелим в интернет
Автор: lvm Категория: Бизнес   
Прочетен: 377 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.12.2016 10:34


Много често ме питат: от какво най-добре се печели в Интернет. Предлагат вариатни (за да избера някой от тях), например, от последното писмо: 
- оказване на услуги
- продажба на електронни книги
- създаване на сайт с безплатна информация.  

Отговарям: да се печели може от всичко (другите също го правят)! Само трябва да можете да правите това, което предлагате.

Ако сте отличен копирайтър, ето, направете сайт, предложете своите услуги, търсете клиенти. 
Можете да пишете курсови и дипломи - предложете тази услуга в интернет.

Ако смятате, че можете да съобщите на хората нещо, за което са готови да платят, напишете електронна книга и я продавайте. Примери има много.
Но не си струва да се отчайвате, ако не може да оказватенякакви услуги или няма за какво да пишете електронна книга. И за вас има шанс за печалба (и още каква!). 

В интернет печели не само този, който е по-умен от всички, а също и този, който успее да събере целева аудитория (за предпочитане многочислена!

За да съберете целева аудитория, е достатъчно да бъдете интересен, неординарен, полезен за другите хора. 

А днешните интернет технологии  са такива, че за създаване на известен сайт не е задължително да разбирате от скриптове и други подобни. Всичко е във вече готов вид.Трябва просто да натискате копчета. И, разбира се, да предложите нещо на хората. 

Американката Ашли Колз на 14 години създаде своя сайт Whateverlife. Ашли се интересува от графика и започна да предлага своите графични шаблони на връсниците си, обитаващи социалната мрежа MySpace - в романтични тонове, със съра и цитати от любими песни - това много се хареса на връсниците й. Благодарение на това, сайта започнал да привлича повече момичета отколкото концертите на известния певец Джъстин Тимбърлейк - до 1 милион на ден.
 

Да минат покрай такава аудитория не могли и рекламодателите. Ахли започнала да печели от реклама на сайта си. Първия й чек бил за 2700 доара, следващия за 5000 долара, третия - повече от 10000$. 

Днес, след 3 години, Ашли печели 1 милион долара на година. Тя оставила училището за да се посвети напълно на своя бизнес, който започнал от малък сайт със стойност 8 долара (точно толкова заела Ашли за да направи сайта си).

Днес Ашли е работодател за своята майка (която работи при нея като мениджър) и трима свои приятели (които правят с нея шаблоните). 

Резюме. Безплатното привлича потребителите.Потребителите привличат рекламодателите. Рекламодателите винаги идват с пари. 


 четете тук.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 945974
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963