Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2012 21:42 - Създайте райско кътче
Автор: lvm Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2901 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.03.2012 19:03


Тези дни се запознах с интересен международен проект, където всеки желаещ може да се регистрира и да предостави своето жилищно пространство под наем.


Този проект, въпреки, че създателите му са амариканци, не е ухажван от жителите на България. Ние също можем да дадем жилището си под наем. И много българи вече се възползваха от това.
Но в този проект ме привлече не само това, че може да се даде под наем собственото жилище, но и това, че вие можете да дадете не съвсем жилището си в традиционното му разбиране. Вие можете да дадете под наем къщичка, построена на дървото, лодка, остров - всичко това, което може да се използва за пренощуване.

На посочения сайт забелязах много примери за такова "жилище".

 Юрта в гората (с горещо джакузи под открито небе).

image
 Къща-гнездо в уединен горен каньон, недалеко от стопанска къща с кокошарник и кучето Лейла.
image 
Традиционна индонезийска къщичка (където не се чува шума от колите, за това пък се чуват петели, квакането на жаби и пеенето на птички). 
image
 Екологичен (!) отдих в стар автобус (и с открит топъл душ) насред Лос-Анжелис.
image
  Фермерска къща със стаи в различен стил, със собствени яйца и мед за закуска, собствено производство сапун, кози и кучета на двора.

image
 Африканска къщичка за нирвана.
image
 Африканска гостилница с жираф, който може се снима по време на закуска и на входа.
image Всички представени примери са реални и активно се дават.
Всички те се намират в различни страни, не всички имат удобства. Но хората активно ги посещават, защото искат да намерят там нещо особено (квакането на жаби, храненето на жираф, вземане на вана под звездите).
Ако и вие можете да създадете нещо интересно, екзотично за чужденците, то, възможно, вие ще можете успешно да давате апартамент не само в София, но и тайска къщичка в Сибир или яхта в Несебър.
Най-хубавото е това, че за реклама на вашето райско кътче не е нужно да се свързвате с никакви туристически агенции. Вие можете просто да пуснете обява с описанието му и да чакате директни гости от цял свят. 
 

image



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 946688
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963