Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2012 11:23 - Аудиокниги
Автор: lvm Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 931 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 23.03.2012 18:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тази идея за организация на бизнес е свързана с моите потребности като потенциален потребител. Колко пъти ми се налага да чакам в задръстване и да превключвам радиостанциите, опитвайки се да намеря най-малко писналият ми музикален запис.  

За съжаление всички радиостанции работят приблизително по еднакъв принцип: музика, реклама, игри, кратки новини. На кратко, всичко е еднообразно и изморително. 

С какво да се заема зад волана? Практически единственият свободен канал за възприемане е слуха. Може, разбира се, да уча език, както предлагат обявите, но това е за тези, на който езика е действително нужен и който има голяма сила на волята. 

 На Запад са много известни аудиокнигите. Има ги и у нас, обаче, първо, асортимента им е много малък, а, второ, те са скъпи и обемни. Мисля, че в най-близко време (или вече е) форматът МР3 ще получи най-широко разпространение, той е значително по-компактен и по-евтин от записите върху други носители, а проблемите за качеството на звучене при запис, а за качеството на звучане при записа и дума не става.   
За записите не е задължително, поне в началото да се канят звезди от драматичния театър, достатъчно е да намерите просто добър но малко известен актьор, който може професионално да прочете текста. 

Да издавате може най-различни книги: класика, детективи, фантастика. Мночо интересно направление е издаването на аудиосписания, които могат да се свалят, да речем от интернет.

 Те могат да бъдат посветени на спорта, обзор на политически събития, бизнес, и т.н Сигурен съм, че пазар тази продукция ще има огромен. 

 

 
 
image


Тагове:   аудиокниги,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 946755
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963