Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2014 17:18 - Как да станем богати и известни с помощтта на НЛП
Автор: lvm Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 876 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.11.2014 15:16


Държите в ръцете си съвършено особена книга... Подозирам, че 90% от моите читатели сега скептично се подсмихнаха.
В края на краищата живеем в XXI век, а това означава, че сме амбициозни, много сме разбрали и трудно някой може да ни учуди. Разбира се, днес рафтовете на книжните магазини са пълни с книги с подобни заглавия. Тъмните страни на шоу-бизнаса, другата страна на славата и обратната страна на медала, тайните на Холивуд, скандалите, интригите, разследванията - какво само не предлагат съвременните пособия на тема "как да станеш звезда". А забелязахте ли, че практически всички тези книги, статии и пособия са изобличителни, скандални и, като следствие, негативни? Защото звездите и известните, постигнали слава и пари, веднага започват да изобличават вълшебния свят на шоу бизнеса, охотно споделяйки мръсни тайни и задкулисни интриги (ставайки при това още по-богати и известни). Повечето експерти, писатели, звезди, откровеничащи на тема как "да станеш известен" свеждат всички свои съвети към едното-единствено "Не влизайте в шоубизнеса! Забравете за мечтата си да станете звезда! Това е много мръсен свят, и не си струва да се пъхате в него.."
А тази книга е написана за тези, които:
- отдавна са мечтали да реализират себе си творчески, да разкрият своя потенциал, да споделят таланта си, майсторството и плодовете от работата с максимално голяма аудитория, а по-добре с целия свят;
- не искат вече да остават в сянка, а да бъдат в центъра на вниманието, да бъдат признати;
- желаят да развият природните си способности и да открият в себе си нови таланти;
- искат творчеството и любимата работа да им донесат пари... много пари...наистина много пари.
В последно време все по-често забелязвам, че много хора мечтаят за слава и богатство. Тези мечти ни смущават даже повече, отколкото най-изострените еротични фантазии. Инетересно, защо?
Не е сложно да се досетим. Ако утре обявите на приятелите и близките си, че възнамерявате да станете суперзвезда, те най-вероятно ще ви погледнат като малоумен, и ще завъртят пръст към слепоочието, а може и да ви се присмеят. Някои хора ще стигнат и по-далече и ще започнат да ви осъждат и ще се опитат да ви засрамят, разказвайки за това, че шоу-бизнеса е "за проститутки и хомосексуални", че "трябва да бъдем скромни" и че "славата губи човешката душа".
Впрочем, защо ви казвам всичко това? Вие навярно сте го чували вече... В този слочай тази книга ще ви помогне не само да съхраните и укрепите мечтите си, но и да ги направите реалност! Света на шоу бизнеса с нищо не се отличава от нашия привичен свят: в него е разбъркано светлото и тъмното, веселото и тъжното, доброто и лошото, нравственото и безнравственото, за това ние ще започнем нашето пътешествие в света на неограничените възможности с това, че ще се разберем да не осъждаме нито шоу-бизнеса, нито хората, които работят там. Казват, че света на артистите е порочен. А нима света на инжинерите, учителите, санитарите е безупречен и високоморален?
Ако потърсим, във всяка среда може да се намери изян и тъмна страна. Просто така се е получило, че хората, работещи в индустрията на развлеченията са принудени да водят публичен живот, а за това всички подробности от техния личен и професионален живот моментално изплуват в пресата. Струва си само поп-звездата да прекали с алкохола, като за това започват да тръбят всички вестници и интернет-издания. В същото време някой-си чистач Михайлов може от сутрин до вечер да пие ракия и това никого няма да учуди и заинтригува...
На страниците на тази книга ние задължително ще поговорим за това, какви хора жадуват звезден статус и всенародно признание, и ще означим мотивите им.  Ако вие, например, обичате да пеете, рисувате картини или пишете книги, няма нищо лошо в желанието да споделите изкуството с други хора. И, разбира се, няма нищо аморално в това, да получите за любимата си работа добри пари.
Защо трябва по цял ден да работите на нелюбима работа, а по нощите да творите? Защо не можете да си позволите да печелите с това, което действително ви харесва да правите? Например от творчеството си. Лесно е да се каже, но как да се постигне? Отговора на този глобален въпрос е заключен в трите вълшебни букви: НЛП! Тези, които вече са се сблъсквали с нейролингвистичното програмиране или поне са чували за него, знаят: на днешен ден това е най-ефективното и актуално направление в психологията.



Очаквайте скоро цялата книга

http://nlp-doping.webnode.com




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 945246
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963