Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2014 20:55 - Как да си направим блог
Автор: lvm Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 732 Коментари: 0 Гласове:
0



В курса има много подробни инструкции и полезни практични упражнения и още, които ще ви помогнат не само да изберете правилната тема за блога си, да го създадете, правилно да го настроите, но и ще ви разкрият много важни моменти, от които ще зависи дали ще стане успешен или ще загине в просторите на интернет, без да успее да разкрие потенциала си.

Днес е малко да създадеш блог и да го напълниш с някои статии

За начинаещия блогър най-важната задача е да преживее и да не го санкционират търсачките. Защото едно неправилно движение и вашият блог или ще зацикли в развитието си или ще получи черен картон от търсачките.

Именно за това, напълвайки блога си да разбирате какво може да се прави, а какво в никакъв случай не трябва, е създаден този курс.Освен това той съдържа много практична информация на тема написване на статии (как да пишем повече, с помощта на какви текстове се създава целева аудитория), на тема защита авторски права, как правилно да оформим статиите. Как да намерим своята тема. Как да регистрираме домейн. Как лесно да създадем блог за 10 минути. Как да го настроим. Какви плъгини са необходими, а кои не са нужни и кои просто задължителни. Защо на начинаещия блог е трудно да стане известен и как да се преодолее тази ситуация.

 

Урок 1.


Тагове:   kak da si napravim blog,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 946021
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963