Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2015 22:01 - Каква жена трябва да сте, за да привлечете достоен мъж?
Автор: lvm Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1231 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.12.2016 10:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

 

 

Здравейте мили дами!

 

В какво е тайната?

 В това, че ако си груба, такава неприятна лелка, тогава, най-вероятно, каквото и да предприемаш, каквито и манипулации с мъжа  да правиш, няма да се запознаеш с добър мъж, няма да общуваш. Тайната не е как да повлияеш, как да манипулираш мъжа, а какво да направиш със себе си, за да привлечеш този достоен мъж. Днес урока е посветен на това "Каква трябва да бъдеш за да привлечеш достоен мъж?". Има много ясна зависимост! Ако си противна, груба, неприятна лелка, то с теб, съответно ще общуват същия тип мъже.

И обратното, трябва да привличаш мъже, променяйки себе си отвътре, сменяйки навиците си, състоянието си и така нататък.

И днес ще говорим за това какво трябва да  променя?

Да започваме. Каква жена привлича достойни мъже?

№1, това е «собствен свят».

Има един такъв тъп израз, който казва, "Аз търся половинката си". Една непълноценна половина търси друга непълноценна половина и ето те се съединяват. Това е неправилен подход! На мъжете им харесват жени, които имат свой вътрешен свят: свой живот, свои интереси, свои увлечения, собствено мнение по някой въпрос, нещо, което има зад тази конкретна жена.

 

 

 Mъжете не искат да общуват със сянка, мъжете искат да общуват с личност!

Собствен свят, имате ли такъв свят? Ако нямате такъв трябва да си направите: увлечения някакви, вашият Лайфстайл,  което присъства във вашия свят.

 №2, Жената трябва да е доволна.

В различни държави виждам една и съща картина: момиче иска дасе запознава, да общува с мъже. Тя е симпатична, всичко е страхотно, всичко е готино, но никой не идва да се запознава с нея. . В същто време една леко тъпа приятелка има тълпа от поклонници. Къде е проблема?

Тя е с недоволно и неприятно лице, лице красиво, но недоволно. Мъжът пресмята много бързо. Ако жената е недоволна от нещо в живота си, значи тя не привлича, нещ не е наред. За това - да е доволна - е една от най-важните функции на жената, това се изразява на лицет й. Открит поглед и усмивка в посока на мъжа.

 

На среща, в кафе с приятелки, където и да е, много жени обличат маската на такава хладна, недоволна жена, и мъжете не ги забелязват, отиват при тези жени, които са доволни. За това запомнете: "Доволната - е сама по себе си доволна (от самосебе си), или доволна от мъжа, с който се намира".

 №3. Мекота или женственост .

 Какво е това? Това е магнит. Ако си груба, дръзка жена, то ще привличаш меки и податливи мъже. Ако си нежна и мека, податлива жена, ще привличаш силни, брутални мъже. Колкото си по-мека, толкова  по-твърд ще е мъжът. За това, мекотата, това е женска природна история. На мъжа не им стига тази емоция, не им стига усещането, че до него има нежно създание. Дайте му това усещане.

 Да си мека и нежна - в какво се проявява това? В езика на тялото: как ставаш, как сядаш, как взимаш чаша с кафе в ресторанта, как говориш с келнера, как срещаш погледа на мъжа (може да се срещне твърдо, може и меко), как си се смутила. В езика на тялото това се проявява и мъжете чувстват има ли я в теб тази женска мекота или не. Ако я няма, трябва да се придобие.

 

Много важно  №4, откритост.

➢ Ако имаш свой свят, при теб всичко е прекрасно, животът ти е наситен.     

➢ Ако си доволна в лицето всичко е наред  ➢  Ако показваш мекота и твоята невербално си пластична и женска - ти си прекрасна

Но ако ти си затворена, то, най-вероятно, мъжът няма да се доближи до теб. Много е важно за успешния мъж, мъжът, който има свой бизнес. Под него стоят сътрудници, подчинени, той се смята за прекрасен мъж ("Да, аз печеля пари, аз съм успешен в живота, обикновено не ми отказват, защото съм успешен, пробивен другар"). Та ето, и когато той види теб и разбира, че си затворена, той разбира, че няма шансове и ще го раскарат. И тогава той, най-вероятно няма да се доближи: "Готино момиче, но аз не искам да напрягам егото си, не искам  да ми откажат, това е много неприятно".   Какво е откритостта? Това, да пкажеш на мъжа, че той ти е интересен и си готова да общуваш с него. Няма да го отблъснеш, ти си готова за комуникация. Това се изразява както невербално, така и в лицето, в погледа. С всичко показваш на мъжа, че има шанс, и ако се приближи, ти ще му се зарадваш.

Това са основните моменти, които са необходими за привличане на достоен и успешен мъж. За мъж, който има недостатък от женско внимание, мекотата е важна. И за да привличаш прекрасни мъже, търсени мъже, трябва всичко да работи комплексно.

.Домашна работа към днешния урок.

Напиши, моля те, като коментар "Какви комплименти ти казват мъжете?" При това не само какви комплименти най-често ти казват, но какво най-често отбелязват: фигурата, външността, някакво качество на личността. Напиши в коментар и с удоволствие ще го прочета, прегледам и отбележа. Ако в последно време мъжете не ти казват комплименти, въпрос към теб: "Защо?" Напиши, моля те, как мислиш, защо не го правят. Това бе първият урок от нашия прекрасен мини тренинг. С удоволствие ще се радвам да те видя на следващия урок.

Чаочао

 

 Безплатна книга "Море от любов" четете тук.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 946350
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963