Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2015 13:38 - Как да развием женственост и обаяние?
Автор: lvm Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 704 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.12.2016 10:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На всяка от нас й се иска да бъде не просто жена - само защото имаме съответните признаци за полова принадлежност, - но и да бъде истинска представителка на прекрасната половина на човешкия род, която привлича като магнит погледите на всички околни мъже.  Иска ни се, но как да развием женствеността, която е необходимо условие за женската привлекателност, знаем не винаги.
Женствеността има много различни определения. Всяка жена може да има собствен начин да бъде привлекателна и очарователна, и всеки от тези начини имат еднаква сила на въздействие върху околните. Изобщо не е задължителн да бъдеш кукличка, облечена в розово, за да изглеждаш женствена. Може в живота да си дрипла,  забравила за себе си, отдала цялото си внимание и грижа за другите хора жена, и при това да не изгубиш привлекателността си.
Въпреки това в обществото, където средствата за масова информация пропагандират конкретен тип женственост, за много от нас се налага  да приложим известни усилия за да постигнем този идеал.  И така, към какво си струва да се стремим?


Безплатна книга "Море от любов" четете тук.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 945600
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963