Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2015 16:03 - Енергията на парите
Автор: lvm Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 516 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 25.11.2016 14:32


Всичко, което ни заобикаля, е енергия. Парите също са енергия, най-мощната и силната, след енергията на любовта, те е в състояние да управлява всичко и всички и много да подчини на себе си (за това може да се купи всичко, освен любов).
 Парите имат физическо, емоционално и ментално тяло.
Физическото тяло на парите са хартиените банкноти и стотинките. 
Благодарение на емоционалното тяло парите чувстват отношението ни към тях. Както всичко в природата, парите отиват при тези, които ги уважават и обичат, а също им знаят цената, и разбира се, никога не отказват да ги преброят.

 С помощта на менталното тяло парите знаят какво мислим за тях. И, сега се дръж! Не дай Боже ако през главата ти мине мисълта, че големите пари са мръсни, лоши или срамни ("честните хора в държавата ни нямат пари!"). Тогава големите пари ще минат покрай вас - нали сте честен!

На нас ни се струва, че повече, отколкото имаме, не заслужаваме. За съжаление, когато си поставяме рамки, в тези рамки живеем.
За това най-добре да мислим, че парите са удоволствие, свобода, радост, власт, спокойствие, стабилност, класа, кеф, че нивото на приходи и начин на живот трябва да се повишават всяка година, а самите вие - осигурени, успешни, и с пари винаги ще ви върви. Вие сами сте стопани на главата си, вие решавате за какво да мислите.
 За пари не се говори, за тях всичко е казано.
Наблюдавайте се, колко често и какво говорите за парите. Оплаквате се, че нямате?   И няма да ги имате, нали вие сами сте си го внушили. Хвалите се, че сте спечелили от лотарията или, че любимият ви е подарил кожух за... или се хвалите пред приятелки със заплатата си, която не са и сънували? Спешно се спрете!

Никога не трябва да превишавате дохода си или да казвате реалния, особено, ако е висок, в разговори с други хора. Още повече не трябва да се хвалите с доходите си. С това разрушавате паричната си енергия. А трябва ли ви това?
Не случайно на Запад приходите на приятелите и роднините, понякога даже родителите или децата, никой не знае. Въпроса: "Колко изкарваш?" даже не е прието да се задава, това не се смята за неприлично. У нас същия този интимен, може да се каже, въпрос звучи постоянно. Ако все пак настойчиво ви питат това, то под всякакъв предтекст не казвайте какъв ви е дохода, особено ако е по-висок от този на питащия.



Кой какъв «таван» има
Всеки от нас, между другото има "таван" - максимална парична сума, която можем да приемем в живота си, разумно да изхарчим, без да се страхуваме да я изгубим. Случвало ли ви се е, получавайки неочаквано премия, да я харчите за един ден незнайно за какво (сякаш изтича през пръстите)? Ако да, то това говори само за това, че не знаете как правилно и разумно да се разпоредите с тази сума. За това се стараете, подсъзнателно, без да осъзнавате, разбира се, да се отървете от нея. Така че не си струва да се натъжавате заради малката заплата. Имате толкова пари, колкото можете и сте готови да имате. Искате повече? Четете нататък!



ПРОДЪЛЖЕНИЕ:   uspeh-shtastie.blogspot.bg



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 946227
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963