Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2020 14:40 - Законът за привличане и успех
Автор: lvm Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 358 Коментари: 0 Гласове:
0



 В тази статия ще поговорим за закона за привличането, какво представлява и какво влияние оказва върху живота ни. А важното - в какво е тайната на привличането и как да го пуснем за да притеглим това, което искаме.

 

Законът за привличане звучи приблизително така: "Вие притегляте в живота си това, за което най-много мислите".

И като следствие, тайната на закона за привличане е: "мислете за това, което искате, а игнорирайте и не мислете за това, което не искате".

Всяка мисъл, независимо от това, позитивна ли е или негативна, има енергия. Вселената реализира това, което има голяма енергия, а не това, което искаме или не искаме. На където тече повече, от там повече изтича.

Вие не веднъж сте забелязвали, че  повече се осъществява това, което не сте искали, страхували сте се, не сте обичали. Защо става така? Отговорът е в това, че дотолкова силно не  искате да стане, че постоянно мислите как да го избегнете. Но важното е това, че главният обект, върху който е концентрирано цялото ви внимание е именно това, което не искате. Вие влагате енергия в това, което не искате, и за това то се притегля към вас.

Правилото е просто: игнорирайте и не мислете за това, което не искате. Със страха изобщо всичко е лесно. Страхът сам по себе си е силна емоция (най-силната от негативните емоции) и за това емоциите, свързани със страха са много енергични. Те носят много силна енергетика, което създава голямо напрежение. А ако добавим факта, че вие постоянно въртите в ума си картината, от която се страхувате, то с повторението значително увеличавате енергията, и нежелателното се притегля още повече.

 

Получава се такъв затворен кръг: обектът предизвиква съответстваща мисъл, мисълта активира емоции, емоциите създават реалността, ние наблюдаваме реалността и създаваме неосъзнато нов обект с подобен характер (негативните емоции създават негативен обект, позитивните - позитивен) или продължаваме работата с предишния обект. И докато осъзнато не промените обекта, вие ще се движите в кръг. Ако този кръг е позитивен, то няма проблем, продължавайте да го правите, всичко е наред. Вие притегляте към себе си положителни неща. Когато кръгът е негативен, вие трябва осъзнато да го прекъснете.

Защо с позитивните неща всичко е по-сложно? 

Първо, светът основно е негативен, приблизително в съотношение 80/20.

Второ, така са ни възпитавали. 

Ние сме свикнали да смятаме и приемаме всичко хубаво като даденост, и като следствие да не влагате енергия в добрите събития. Без енергия закона за привличане не работи. А когато се възмущаваме за всичко лошо, премисляме и анализираме, как е станало, с две думи - влагаме енергия, а тя стартира закона за привличане. И попълваме редовете на негативните хора.

Средствата за масова информация носят в себе си основно негатив и предизвикват неприятни чувства. За обикновения човек е много трудно да игнорира целия този негатив. Постарайте се да държите главата си чиста, старайте се да избягвате негатива. Възможно е колегите ви да не ви разберат: Как ти е все едно? Нали там има война! Как не гледаш новините? А много лесно -  нищо не мога да променя, за какво да ги гледам. Вие можете много да промените в живота си, за това си гледайте него.

 

Ще дам няколко извода и навика по тази тема 

1. Научете се да благодарите за всичко хубаво, което ви се случва. Неучете се. 

2. Ако ви се случи нещо лошо

1) бързо анализирайте, защо е станало 

2) направете изводи. Запомнете ги и внесете в опита си

3) забравете за ситуацията 

3. Игнорирайте негативната информация, която неволно постъпва. 

1) по възможност се отдалечете от източника на негативна информация

2) променете темата на разговора, ако е възможно

3) променете мислите си към друга област

Позитивната информация трябва преднамерено да култивирате в разума си.

От негатива няма да можете да се защитите, за това се научете да реагирате...

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 945583
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963