Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2020 15:54 - Бизнес идеите, които донесоха повече от милиард долара!
Автор: lvm Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1032 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Днес ще поговорим с вас за увлекателните, креативни и луди бизнес идеи, които помогнаха на обикновените хора да изкарат цяло състояние!

И така...

Първото място е за Ферер Мишел, Европа. Състоянието наброяява повече от $10 млрд

Бизнес идеята - изготвяне на шоколадово масло за тостове, за да може този шоколад да бъде в дневния рацион на всяко семейство.

 

Второ мяст заема... - Бред Хюз. Неговото парично състояние е $5,3 млрд. Бизнес идеите - установяване по автомагистралите автоматични камери за съхраняване за всички желаещи.

 

Третото място принадлежи на Ралф Лаурен, който има $5 млрд. Оригиналният му замисъл не оставя никой равнодушен! Той залепи на обикновена риза ярка картинка с изображение на кон. Сложи цена на ризата от 50 долара, след това просто се наслаждаваше на прихода си.

 

Четвъртото място е твърдо на Джеф Бизос. Състоянието му наброява $4,4 млрд. Бизнес идеята имаше прост подтекст, но толкова ефективе! Той поиска да отърве всички любители на клиги от дългите търсения по магазините на нужната или интересна книга. Продаваше всички книги през интернет.

 

Петото място принадлежи на Тай Уорнер. Той има около  $4,5 млрд. Замисълът бе много привлекателен - изготвяне и продажба на ограничени партии симпатични плюшени мечета с трогателни имена. И, което е най-интересно, тези мили играчки веднага след продажбата станаха за всеки купувач колекционни екземпляри, защото следващата партия бе ограничена.

 

Шесто място заемат два щастливеца с добра бизнес идея - Калео Ювидих ($3,1 млрд) и Дитрих Матешиц ($3 млрд). Замисълът беше прост - за тези, които обичат нощни клубове, дискотеки - се продаваха специални енергийни напитки за по-голямо зареждане и активност, на основата на кофеин и захар, но при това са много богати и на витамин В.

 

 

Седмо място смеки заема Полигатто Марио Моретти, със състоянието си от $3 млрд. Бизнес идеи - производство на специални обувки, за хора, които страдат от неприятна миризма на краката. Тези специални стелки за обувки са с малки дупчици, което чрез проветряване избягват неприятната миризма.

 

Най-добрия начин за предсказване на бъдещето е да го измислиш!

 

 Осмо място заема Джеймс Дейсън със своите $1,6 млрд

Създава супер мощна прахосмукачка, която изсмуква с лудата скорост, около 320 км/час и повече. Тази сила на скоростта позволява плътно да се упакова прахта по такъв начин, че било невъзможно да излезе навън.

Деветото място принадлежи на Хансън и Пол Рейгел. Всеки има по $1,5 млрд. Идеята е за продажба на вкусни дъвкателни бонбони с разнообразна форма и цвят.

 Десето място заема Хоуард Шулц. Със състояние $1,1  млрд. Замисълът - във всяко ъгълче на Америка  да има свое магазинче за кафе.

 

 

 

 

Е, какво мислите?

Запалихте ли се да измислите своя бизнес идея?

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 945953
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963