Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2015 16:10 - Какво трябва да направиш, за да се появят в живота ти повече мъже?
Автор: lvm Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 973 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.12.2016 10:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Здравейте, мили дами! И днес ще поговорим за това, как да увеличим два пъти количеството мъже в живота ви.Тренингът е практически, за това ми се иска да правите всички домашни и упражнения.

Та какво трябва да се направи за да се появят в живота ви повече качествени и първокласни мъже? Най-важното е активната позиция в живота.

Активната позиция в живота е когато взимате отговорност за живота си и личното щастие. Не просто чакате, когато се появи мъжа на живота ви, а започвате да правите някакви постъпки, действия, които ви приближават към целта, към вашия мъж. Активна позиция в живота (АПЖ) по женски.

Какво означава това? На мъжете им харесва женската инициатива и това е факт. Но тя трябва да е правилна. Това значи да създадете ситуации, контекст за запознанство, което показвате на мъжа, че с удоволствие ще общувате с него. Т.е. ситуаия предразполагаща към запознанство, плюс, помните ли предишния урок? Вие сте готови, открити за общуване, и тогава мъжът сам ще направи тези стъпки към вас.

Какви ситуации?

Първа ситуация, "помощ". Най-простото и най-ефективно, това е класиката, това е основата на основите, това е нещо инстинктивно.

Прекрасно е, когато нежна, мека, прекрасна жена моли за помощ силен, мощен, сигурен в себе си мъж, това е много красиво. Помощ в някакви ситуации, съвет някъде в офис или  конференция, как да стигне до някъде, къде, какво, как....

То ест помощта е отличен повод за запознанство.

Когато мъжът вече ви е помогнал, вие му благдарите и казвате: "Много благодаря, прекрасно е, че ми помогнахте", усмихвайки се, гледайки мъжа в очите. Ето и повод за запонанство: "Как мога да ви благодаря, че направихте това за мен?" И той: "Ами, може да изпием чаша кафе?" - Защо не? Може".

Втора ситуация, "комплимент".  Разбира се, просто да се приближите на сухо, на хладо към мъж: "Здрасти, за първи път ви виждам, но сте толкова готин, харизматичен". Това е странно, нали?

Комплиментът е ситуация, което може да се използва, това е коз, който може да се използва някъде в клуб, ресторант, на светско събиране и т.н. Ако мъжа се е прояви някак си, по някакъв начин, започвайки от това, че е вдигнал вашата огромна чанта в метрото и я е постави мълчаливо.

На конференция водещият се прояви прекрасно, забелязали сте го, а той минава покрай вас и можете да му направите комплимент: "Много добре казано. Останалите не толкова, а вие ме запалихте, че само вас гледах".

Комплиментите много се харесват на мъжете. Кой обикновено прави комплименти на мъжете? Може би мама, въпреки че обикновено не? Кой? Ако няма жена, тогава никой. Мъжете правят комплименти, но много рядко. За това, когато жената прави комплимент на мъжа, това е страхотно, това е повод за запознанство, повод за общуване. Как да намерим достоен мъж?

Третата ситуация е "невербален коз". Задържаме поглед, плюс усмивка на нивото на инстинктите. То ест ако жената гледа по-дълго мъжа в очите от 27 секунди, то тя показва, че той й е интересен.

Плюс при това, ако има усмивка на лицето, момичето е доволно, всичко е наред с настроението, то мъжът разбира, че той трябва да прави нещо. Ако мъжът не е женен, ако е адекватен, ако е смел, той е успешен и ни е интересен (на жените), то той ще се приближи. А ако мъжът не се приближава, значи има някакви проблеми, или има жена.

 

Ето това са най-лесните, най-елементарните начини за създаване на ситуация за запознанство с мъж. По-подоробно ще разберете за това в следващите уроци, там ще разкажа нещо повече.

Домашна работа.

Използвайте тези 3 прости техники: комплимент, помощ, задържане на погледа и усмивка. Нез да промеяте работиния или учебния си ден, общувайте с мъже. Опитайте да създадете тези ситуации.

Като коментар напишете: как са минали тези комуникации? Споделете мнението си и напишете резултатите от упражненията.

С удоволствие ще прочета, коментирам, и може би ще посъветвам.

 Безплатна книга "Море от любов" четете тук.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 945082
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963