Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2020 10:32 - Най-голямата грешка в живота
Автор: lvm Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1194 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 14.09.2020 10:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Повечето хора живеят на дългове защото в живота им много енергия се "върти" именно около дълговете. И не е важно това дали е негативна тази енергия. Вселената осъществява това, където има силна енергия. Където има енергия - там има съзидание! Разумът се старае да избегне проблемите! За него е по-важно да избегне болката, отколкото да постигне радост!

 
Запомни  едно просто правило: ако се въртиш около проблемите, ти все по-силно и по-силно се завърташ в тях. Струва ти се, ето аз ще разреша един проблем и ще съм щастлив, но изведнъж възникват непредвидени обстоятелства и проблема се усложнява или отново се създава нов, по-сериозен.

Животът никога не може да се подобри, разрешавайки проблеми!
Също както никога не може да се постигне щастие и богатство отървавайки се от дълговете.

Това са два кардинално различни пътища в живота:
  • да се отърваваш от проблемите и
  • да реализираш мечтите и желанията 
Нашият разум е така настроен, че се стреми да избегне болката и, разбира се, предпочита да разрешава проблемите, но нали човек е осъзнат и в негова власт е да управлява разума. Ако разумът управлява живота ти, ти падаш в пропастта!!!
Ако ти управляваш живота си, тогава разума ти се подчинява и отиваш към богатство!
Да, ти и твоят разум са различни неща! Ако се опитваш да бъдеш щастлив и богат исползвайки разума си, никога няма да успееш! Той не знае какво е щастие и богатство, за това никога няма да те доведе там. .
  Разумът е само изпълнител, който добре се ориентира в материалния свят.  Но, той е абсолютно сляп в неметериалния свят (света на енергията). А изпълняването на мечтите е пренасяне на нематериалнния енергиен образ в материална реалност! Как да го прави, ако не се ориентира в нематериалната реалност? Ето за това повечето хора търсят изход с години, четат материали в интернет, книги, а изход не намират, защото искат да го намерят в областта, където го няма!!!
Аз мечтая да науча хората да използват разума си по друг начин, за да може на края да реализират мечтите си и да въплатят желанията в реалност! 
Никога не са ни учили да управляваме разума си за създаване на щастие и богатство!
В детството са ни учили да не бъркаме!!! Спомни си: "да не паднеш!", "не прави това!", "не ходи там!", "да не сбъркаш!"... Но това е път наникъде!!! Хората са усвоили добре "да не паднеш", "не прави това" и сега те реално нищо не правят и за това не падат. Количеството грешки в живота са намаляли практически до нулата. Безгрешно се събуждаш по едно и също време, безгрешно избираш пътя към работата (защото си го правил вече хиляди пъти),  безгрешно изпълняваш работата си ( като роботите, които правят едно и също вече толкова време), безгрешно се доставяш вкъщи...
В края на месеца безгрешно точно знаеш колко пари ще получиш. Жалко е само, че безгрешно точно може да се пресметне целия живот занапред. (И безгрешно сигурно може да се каже, че такъв живот е изживян напразно). В този модел има само една глобална грешка: "не греши!". А да не грешим ни учат от самото ни детство и дълбоко закореняват това убеждение в подсъзнанието ни.
Ти си преуспял във всичко, каквото са те научили!!! Проблема е в това, че не са те научили на правилното нещо!
А на тренинги се страхуваш да ходиш, за да не сгрешиш. За това ти бегрешно вървиш в погрешна посока! 
Ако искаш да промениш живота си, прави това, което никога не си правил!!! Рискувай! 

Защо съм успяла аз? Аз рискувах! 4 години пробвах - търсих своя път!
А когато го намерих, още 1 година пробвах и търсих как да печеля благодарение на предназначението си!
Да, не всеки е готов да посвети 5 години от живота си за да намери предназначението си и да започне благодарение на него да печели. Вместо 5 години проби и грешки, хората "предпочитат" да го изживеят безгрешно и да изгубят живота си! Да, грешките взимат време и пари, но опита, който човек получава благодарение на грешките пести много повече време и помага да изкарваш много повече пари.
Животът е удивителен... Може 5 години да падаш, а после за 1 година да израстнеш така, че да изпревариш всички тези, които тези 6 години безгрешно вървяха напред и нагоре!
Аз съм много благодарна на тази криза!!! Тя създаде падението... А сега рязко летя нагоре! Благодарение на кризата аз изгубих голяма сума пари, но придобих опит, който вече ми помага и ще ми помага в бъдеще да създам милионен капитал!   Не се страхувай да падаш!!! Падението само ускорява растежа! Сега със смях си спомням този етап от живота си, когато изведнъж исках да умра... Даже не съм си помисляла, че след месец, енергията ще изригва от мен и ще съм пълна с жизнена сила. Спомням си януарската мини-депресия, но даже не се досещах, че след 3 месеца ще започна да придобивам навик, който ще ми донесе страст! Това, от което се страхувах цял живот и избягвах, започнах да правя със страст и драйв. Това стана мое вдъхновение! В определен момент от живота престанах да се страхувам от грешки...  толкова често грешах, че това стана за мен просто естествено! Но всяка грешка ми даде мощ, сила и мъдрост!
Грешките са благо! Грешките са живот! Ако не грешиш - ти не живееш.... Ти оцеляваш!
  Докато вярваш, че грешките са зло, нямаш шнасове в живота. Обикни грешките и започни да грешиш! Да, ще боли! Но скоро ще свикнеш и ще се научиш да управляваш грешките! Ето тогава ще започне истинския живот и големия растеж в живота!
Какво избираш в живота си: да се учиш или безгрешно да се търкаляш към пропастта?
 



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. zaw12929 - ТОВА Е РЕЗУЛТАТ ОТ НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ.
14.09.2020 16:07
ЗАРАДИ КОЛОСАЛНАТА КОРУПЦИЯ БЪЛГАРИРЕ РАБОТЯТ ЗА МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ ИИ ПЕНСИИ- ОБРЕЧЕНИ ЗА МИЗЕРИЯ, БОЛЕСТИ, ГЛАД
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 943455
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963